756 m2 arsa ve üzerindeki yapılar mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından Seyhan Uçakalanı Mahallesi’nde 756 m2 arsa ve üzerindeki yapılar mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Satışa konu taşınmaz Adana ili, Seyhan ilçesi, Uçakalanı Mah. 12336 ada, 3 parsel’de arsa olarak kayıtlı ise de hali hazırda üzerinde 342 m2 Depo, 120 m2 1 Katlı Kargir Bina ve 3 Katlı betonarme bina bulunmaktadır. Depo olarak yapılmış bina zemini şaplı beton çatı örtüsü betonarme tabyelidir. 1 Katlı Kargir bina 120 m2 oturum alanlı, iki oda, hol, müştemilatı bulunmaktadır. 3 katlıbina 150 m2 oturum alanlı 3 kat olduğundan 450 m2 toplam yapı alanlıdır. Binanın içi dışı sıvalı ve boyalıdır. Her kat 3 oda, 1 salon, mutfak, giriş hol, banyo, wc ve balkonları vardır. Ulaşım sorunu yoktur. Belediyenin ve kamunun hizmetlerinden yararlanır durumdadır. Tüm bunların birlikte değerlendirilmesi sonucunda üzerindeki yapılar ve arsası ile birlikte tamamının 1.364.110,00.-TL.değerinde olduğu belirlenmiş olup, kesinleşen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/917369/emlak/bina-apartman/seyhan-ucakalani-mahde-756-m%C2%B2-arsa-ve-uzerindeki-yapilar-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor