8.873 m2 arsa icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Tufanbeyli İcra Dairesi tarafından Adana Tufanbeyli’de 8.873 m2 arsa icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1. TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Tufanbeyli İlçe, Yenicami Mah. Göz Mevki 567 Ada, 1 Parsel,Belediye İmar Planı içerisinde bulunmaktadır. Yapılaşmaya uygun durumda olan parsel konut inşaatı yapımına uygun değildir. İmar planında parselin yeri Küçük Sanayi Sitesi olarak düzenlenmiştir. Parsel ulaşım, elektrik haberleşme gibi kısmi alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Boş arsa durumunda olan parsel üzerinde herhangi bir yapı veya ağaç bulunmamaktadır. Taşınmaz civarında boş arsalar mevcut olup yapı olarak yapımı yarım kalmış sanayi inşaatı bulunmaktadır. Parselin imar planında gözüken cephe imar yolları henüz açılmamış olduğundan araç ile ulaşım kısmen sağlanmaktadır. Açık olan Kayapınar Elemanlı Mahallesi yoluna uzaklı ortalama 410 metredir. İlçe merkesine ortalama 2,5-3,00 km mesafede yer alan bu özelliklere sahip parselin konumuna göre m² değeri 80,00 TL olarak belirlenmiştir. Taşınmazın zemin değeri 8.873,99 m² x 80,00 ty =709.759,20 TL’dir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/909448/emlak/arsa/adana-tufanbeylide-8-873-m%C2%B2-arsa-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor