Adana eski istasyon binasının restorasyon işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Seyhan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Adana esik istasyon binasının restorasyon işi yaptırılacaktır.

Adana Eski İstasyon binasının Restorasyonu Yapım İşi uygulama işi Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği’nin 23.maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamındaki kültür varlıklarının rölöve, restorasyon, restitüsyon projeleri, sokak sağlıklaştıran çevre düzenleme projeleri ve bunların uygulamaları ile değerlendirme, muhafaza, nakil ve kazı çalışmalarına ilişkin mal ve hizmet alımlarına dair yönetmelik uygulama işleri genel şartnamesi ve uygulama işlerinde uygulanacak Tıp İdari Şartname ile uygulama işlerine ait Tıp Sözleşme hükümlerine göre Adana Eski İstasyon Binasının restorasyonu yapım işi projesindeki gerekli teknik düzenlemeleri içermektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1106862/ihale-duyurulari-yapim-ve-insaat-ihaleleri-adana-eski-istasyon-binasinin-restorasyon-isi-yaptirilacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor