Akdeniz’de 114 m2 dükkan icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 7.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 114 m2 dükkan icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İl, Akdeniz İlçe, 4746 Ada, 1 Parsel, NUSRATİYE Mahalle, A blok zemin kat 1 nolu BB Dükkan(1/1) tam hisseli ; Ana taşınmaz üzerinde bulunan Yenikent Sitesi içerisinde; 6 adet betonarme bina, giriş kulübesi, kamelyalar, açık otopark vs. bulunmakta, sitenin çevresi çevre duvarı ile çevrili haldedir. Bağımsız bölüm ; betonarme olarak inşa edilen ve zemin+9 normal kattan oluşan A blok içerisinde bulunmaktadır. Bina dış yüzeyi sıva üzeri boya ile kaplı olpu bina çatısı gezilebilir teras çatıdır.Binada, onaylı mimari projesine göre zemin katta 2 adet dükkan, 1 adet mesken ve ortak alanlar; normal katlarda ise her katta ikişer adet mesken mevcuttur. kullanılan malzeme ve yıpranma payı göz önünde bulundurularak, binanın yaklaşık 35-40 yıllık olduğu anlaşılmıştır. Onaylı mimarı projesine göre; zemin kat 1 nolu dükkan kuzey-doğu cepheli olup, girişi her iki cepheden de sağlanabilmektedir. Dükkanın alanı net:114,00 m2’dir.1 ve 2 nolu bağımsız bölüm arasındaki bir kısım iç duvarların kaldırılarak birleştirildiği, bağımsız bölüm girişlerinin kaldırıldığı ve projesine göre değiştirilmiş olduğu anlaşılmıştır. Döşemeler seramik, iç duvarlar ise sıva üzeri boya ile kaplı olup, fiilen depo iş yeri halinde kullanıldığı anlaşılmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/946442/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-akdenizde-114-m%C2%B2-dukkan-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor