Akdeniz’de 3+1 daire mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Akdeniz’de 135 m2 3+1 daire mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/37 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Satışa konu taşınmaz tapuda, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Mahmudiye mahallesi, 303 ada, 9 parsel, B blok, 2.kat, 4 bağımsız bölüm nolu mesken niteliğinde kayıtlı, 40/850 arsa paylı taşınmazdır. Taşınmaz Doğu-Batı cepheli dairedir. Satışa konu dairenin bulunduğu binanın zemin katı işyeri üst katlar her katta 2 daire olacak şekilde yapılmıştır. Bina teras çatılıdır. Binanın girişi demir doğramalı olup giriş mahalli, merdivenlerin basamak ve sahanlıklar mozaik kaplamadır. Merdiven korkulukları demir doğramadır. Daire girişi kapısı ahşap doğrama üzeri demir panjurlu kapıdır. İç kapılar ve pencere doğramaları ahşap üzeri yağlı boyalıdır. Daire 3 oda 1 salon, mutfak, antre ve koridor, WC ve Banyo ile 2 adet balkon mahallinden oluşmaktadır. Banyo ve WC nin zemin kaplaması mozaik duvarları ise kısmi olarak seramik kaplıdır. Diğer mahallerin zemin kaplaması karodur. Duvar ve tavanlar sıvalı ve boyalıdır. Balkon korkulukları demir doğramadır. Bina yaklaşık 30 yıllık olup yapım ve kullanımdan kaynaklı olarak 9425 yıpranma söz konusudur. Daire yaklaşık 135m2 dir. Halihazırda kullanılmamaktadır. Satışa konu taşınmazın üzerinde yapılı olduğu parsel Akdeniz Belediyesi sınırları içinde her türlü kamu hizmetinden yararlanabilecek konumdadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1064526/emlak-konut-mersin-akdenizde-135-m2-3-1-daire-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor