Akdeniz’de 94 m2 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 2.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de 94 m2 3+1 daire icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Nusratiye Mahallesi,2019 Ada, 1 Parsel, A Blok 2. Kat 4 nolu bağımsız bölüm satışa çıkartılmıştır. Konu parsel üzerinde ayrık nizam şeklinde, Zemin+4 normal katlı, III-B yapı grubunda inşa edilmiş yaklaşık 30 yıllık (Sitenin yapımına 02.07.1991 tarih ve 1/7 numaralı Yapı Ruhsatı ile başlandığı ve bitirildiği, konu bağımsız bölüm mesken için 06/03/2007 tarih ve 1/36 numaralı Yapı Kullanma İzni alınmış olduğu bilgisi verilmiştir.) A ve B isimli 2 bloklu site bulunmaktadır. Alacak konusu bağımsız bölümün bulunduğu A Blok, parselin batısında (kat irtifakına esas onaylı mimarı projesinin Vaziyet Planında kuzey imgesi 45 derece yanlış konumlandırılmıştır, ancak parselin konumundan blok tespiti kolaylıkla yapılabilmiştir) konumludur. Bloğun zemin katında ortak alanlar ve 4 dükkan, normal katların her birinde 2.?şer meskenden toplam blokta 12 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Blok giriş kapısı demir doğrama, giriş sahanlığı yer döşemeleri ile duvar hacimlerinin yarısına kadar olan bölümleri mermer döşeme olup diğer duvar hacimleri kara sıva üzeri plastik boyalıdır. Normal kat sahanlıkları ile merdiven basamakları mermer döşeme, duvar hacimleri kara sıva üzeri plastik boyalı olup merdiven korkulukları demir doğramadır. Apartmanda asansör ve doğalgaz tesisatı yoktur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/979642/emlak-konut-mersin-akdenizde-94-m2-3-1-daire-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor