Anamur Belediye Başkanlığı’ndan kiralama ilanı

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin Yenişehir Belediye Başkanlığı’ndan belediyeye ait 40 m2 büfe ihale ile kiraya verilecektir.

İHALE KONUSU: Belediyemiz sınırları içerisinde kalan Adnan Menderes Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı kesişimindeki Pirireis Parkı içerisinde bulunan 40m2’lik işyerinin (büfe) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü İhale (Arttırım) şartnamesi uyarınca ihale yoluyla 1 (bir) yıl süreyle kiraya verilecektir. Kiraya verilecek olan taşınmaza ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

İhale Komisyonu gerekçesini kararında belirtmek şartı ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İhale Komisyonunun ihale yapmama kararına itiraz edilemez. İhaleye katılabilmek için 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu çerçevesinde belirtilen niteliklere haiz olmak ve yine anılan kanunda açıklanan teklifte bulunmak, belirlenen teminatı yatırmak şarttır. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununu 6. 83. 84. ve 85. maddeleri ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici veya sürekli olarak Kamu İhalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar, ihaleye katılamaz. İhaleye katılmak isteyenler aşağıda tabloda belirtilen geçici teminat bedelini yatırmak zorunda olup, yatıramayanlar bu ihaleye katılamazlar. İdare ihale gününe kadar ilan edilen taşınmazın ihalesinde vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1065863/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-yenisehirde-40-m2-bufe-ihale-ile-kiraya-verilecektir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor