Anamur’da kargir ev mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C. Anamur (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Anamur’da 4.696 m2 kargir ev ve arsa mahkemeden satılıktır.

Anamur Sulh Hukuk Mahkemesi 2019/523 esas 2020/24 karar sayılı ilamı gereğince aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı taşınmaz satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/5 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Anamur İlçe, BAHÇE Mahalle/Köy, Köprücük Mevkii, 479 Ada, 9 Parsel, Mersin ili Anamur ilçesi Bahçe mahallesi Köprücük mevki 479 ada 9 parsel sayılı taşınmaz tapuda kargir ev ve arsa vasfı ile kayıtlı olup 4.696,21 m² yüzölçümlüdür. Taşınmaz killi-tınlı toprak yapısında olup yer yer değişken olmakla birlikte ortalama %8-10 eğimdedir. Eğimi ortadan kaldırmak adına teraslama işlemleri ve teraslar önlerine yığma taş duvarlar yapılmış, toprak koruma önlemleri alınmıştır. 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununa göre mutlak tarım arazisi kapsamındadır. Taşınmaz üzerinde çeşitli cins ve türde meyve ağaçları bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde 2 adet ev ve bir adet depo ile bir adet sulama havuzu bulunmaktadır. Parselin güney kısmından geçen doğu-batı doğrultusundaki 15 metrelik yolu ile kuzey-güney doğrultusuna geçen 2 adet 12 metrelik imar yollarının taşınmazı 4 ayrı parçaya ayırdığı, 15 metrelik imar yolunun güneyinde kalan 403 m² lik kısmın park alanında, bu yolun kuzeyi ve kuzey-güney doğrultusundaki imar yollarının arasında kalan batıdan doğuya doğru 439 m², 893 m2 ve 1079 m2’lik 3 ayrı parçanın ise sanayi (küçük sanayi sitesi) alanında kalmakta ve sanayi parsellerinde yapı nizamının BL-1 h:5.50m dir.
Adresi : Mersin İli Anamur İlçesi Bahçe Mahallesi Köprücük Mevki 479 Ada 9 Parsel

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1065018/emlak-konut-mersin-anamurda-4-696-m2-kargir-ev-ve-arsa-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor