Antakya’da dubleks daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Hatay İcra Dairesi tarafından Hatay Antakya’da dubleks daire icradan satılık.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : Hatay İli Antakya İlçesi Saraycık Mah. 734 Parselde Kayıtlı, 549 m2 Yüzölçümlü Arsa Nitelikli Ana Taşınmazda, 73/549 Arsa Paylı, Tam Hisseli, 4.+Çatıarapiyesi Katı 10 Nolu Bağımsız Bölümdeki Dubleks Daire Nitelikli Taşınmaz Satışa Konu Edilecektir.
Gayrimenkule Ulaşım ve Yol Tarifi: Taşınmaz Saraykent Mahallesinde bulunan Mihraç Caminin karşısında yer almaktadır. Taşınmaz ufki olarak İnönü Bulvarına 300 m, Çevreyoluna 1,3 km, Primemall AVM’ye 1,3 km, Otogara 1,4 km, Hatay Adliye Sarayı?na 1,85 km ve Çarşı Merkezine 3 km mesafededir. Bölge sosyo ekonomik açıdan orta düzeyi grubuna hitap eden yerleşim bölgesi olarak gelişmiştir. Planlı yapılaşmaya sahip olmayan bölgenin (yol, su, elektrik, kanalizasyon) altyapısı tamamlanmıştır.
Ana Gayrimenkul Fiziki Özellikleri: Değerlemeye konu olan taşınmazın bulunduğu bina III/B yapı sınıfında, ayrık nizamda, bodrum kat, zemin kat ve 4 normal kat ile çatı kat olmak üzere 6 katlı olarak inşa edilmiştir. Taşınmazın bodrum katında sığınak, kazan dairesi, zemin katında bina girişi ve 2 adet daire, normal katlarda her katta 2’şer adet daire ( 4. Kattaki daireler çatı ile bağlantılıdır) olmak üzere toplamda 10 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Binanın dış cephesi mantolama üzeri akrilik boyalı olup giriş kapısı camlı demir doğramalı, bina girişi ve merdivenler mermerdir. Binada 1 adet asansör bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1104797/emlak-konut-hatay-antakyada-dubleks-daire-icradan-satilik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor