Arsa icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Dörtyol (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay Dörtyol’da üzerinde çeşitli yapılar olan arsa icradan satılacak.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Hatay İli Dörtyol İlçesi Konaklı Mahallesi Köyiçi Mevkii 246 parsel sayılı taşınmazın girişinde tek katlı 50-55 yıllık, 50m² genişliğinde harabe halinde ahır olarak kullanılan bina vardır. Bu binanın ilerisinde iki katlı betonarme inşaa edilmiş sıvalı boyalı ikinci katı 106 m² konut olarak kullanılan, zemin katın 56 m²’si konut olarak kullanılan, zeminin bir kısmının kolon araları duvar örülmemiş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarifelerine göre 3A sınıfında, 30-35 yıllık bir bina vardır. Arazinin ortasında tek katlı temelsiz eğreti bir yapı vardır, hatıl üzerine biriket duvar örülerek yapılmıştır, ahşap üzeri kiremit çatılıdır, ahır olarak kullanılmaktadır, 25-30 yıllık bir yapıdır, 104 m² genişliğindedir. Arazinin ortasında bulunan iki katlı betonarme inşaa edilmiş, sıvalı ve boyalı bina vardır, ikinci kat 120,00 m² konut olarak kullanılmaktadır, zeminin 90 m²’si konut olarak kullanılmaktadır, zeminin bir kısmının kolon araları duvar örülmemiştir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarifelerine göre 3A sınıfındadır, 25 yıllık binadır. 

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/884803/emlak/arsa/hatay-dortyolda-uzerinde-cesitli-yapilar-olan-arsa-icradan-satilacak

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor