Ayçiçek yağının imalata verilemis ve ambalajlanarak nakliyesi işi ihalesi

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Toprak Mahsulleri Ofisi Mersin Başmüdürlüğü’nden ayçiçek yağının imalata verilmesi ve ambalajlanarak nakliyesi işi ihalesi yapılacaktır.

Toprak Mahsulleri Ofisi Hatay Başmüdürlüğü (İskenderun)  stoklarında bulunan 5.000 ton (±% 20 Ofis opsiyonlu ) ham ayçiçek yağının nakliyesi dahil yemeklik ayçiçek yağına rafine edilmesi; rafine edilen yemeklik ayçiçek yağının; 100.000 adedi, 5 litrelik teneke kutu ambalajlarında 4’lü gruplar halinde şeffaf shrink ambalajlara konulması, 100.000 adedi 5 litrelik pet şişelerde 2’li gruplar halinde dikey oluklu mukavva kolilerde ambalajlara konulması, kalan kısmının 5 litrelik pet şişelerde 4’lü gruplar halinde dikey oluklu mukavva kolilerde ambalajlanarak paletli olarak araç üstüne yüklenecektir. Mukavva koliler en az 420 gr/m2 ağırlığında olacaktır. Teneke kutular 360-380 gr ağırlığında olacaktır. Teneke kutular, pet şişeler ve mukavva kutular Türk Gıda Kodeksi “Etiketleme Yönetmeliği’nde” yer alan Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi kapsamında her türlü iş ve işlemin yapılması ile bu işlemler için uygun etiket özelliğini taşıyan kendinden yapışkanlı etiket kullanılacaktır.
İhale, Kapalı Zarfla Teklif Alma ve Açık Eksiltme yöntemi ile 27.10.2022 Perşembe günü saat 14:30’da Mersin Başmüdürlüğümüz hizmet binası toplantı salonunda yapılacaktır. İhale gerçekleşmemesi durumunda 28.10.2022 Cuma günü saat 10:30’da tekrar ihale yapılacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1067846/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-aycicek-yaginin-imalata-verilmesi-ve-ambalajlanarak-nakliyesi-isi-ihalesi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor