Belen’de 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.İskenderun İcra Dairesi tarafından Hatay Belen’de 3+1 daire icradan satılık.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Hatay İl, Belen İlçe, ATİK Mahalle/Köy, 250 Ada, 7 Parsel, 1. kat 5 nolu b.b Nolu Bağımsız Bölüm Tapu kaydı ve bilirkişi raporuna göre arsa vasıflı mesken niteliğindeki taşınmazın tam hissesi satışa konudur.
İMAR DURUMU: Satışa konu taşınmaz 1/1000 ölçekli ilave imar planı sınırları içinde kalmaktadır. Dava konusu taşınmaz ayrık nizam 3 kat imarlı olup, bir kısmı yola tekabül etmektedir. TAKS:0,40 ve KAKS:1,20 olarak belirlenmiştir. Yapı için 28.08.1986 tarih ve 1/59/32 sayılı yapı ruhsatı alınmış ve 22.09.2000 tarih ve 2/21 sayılı yapı kullanma izin belgesi alınmıştır.
HALİ HAZIR DURUMU: 250 ada 7 parsel üzerinde bir adet yapı bulunmakta olup satışa konu taşınmaz 1. kat 5 nolu bağımsız bölümdür. Yapı betonarme olarak yapılmıştır. Yapının zemin katı 35 yıllık ve 1. Katı 22 yıllık bir yapıdır. Yapı yol kotu farkından dolayı Cadde üzerindeki dükkanlar bodrum kat olarak görülmektedir. Merdivenleri ve korkulukları demirden yapılmıştır. Bina bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşmaktadır. 1. Katın üzeri trapez saç ile kapatılmıştır. Dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Parselin etrafı taş duvar ile çevrelenmiş ve üzerine demir konulmuştur. Belediyenin hizmetlerinden faydalanmaktadır. Satışa konu taşınmaz daire salon, 3 oda, mutfak, banyo, tuvalet, 1 balkondan oluşmaktadır. Daire komple seramik ile kaplanmıştır. Dairenin giriş kapısı çelik kapıdır. Dairenin duvarları sıvalı ve boyalıdır. Dairenin iç kapıları presli kapıdır. Pencereler PVC den yapılmıştır. Dairenin elektrik ve su aboneliği bulunmaktadır. Banyo ve tuvalet komple seramik ile kaplanmıştır. Isınma soba ve klima ile yapılmaktadır. Daire 3+1 ve bir balkonlu olup, bürüt alanı 120 m2 ve net kullanım alanı 85m2, balkon 6 m2 dir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1104056/emlak-konut-hatay-belende-3-1-daire-icradan-satilik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor