Defne ilçesinde 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından Defne ilçesinde 3+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : Hatay İli Defne İlçesi Sümerler Mah. 1358 Ada 5 Parselde Kayıtlı, 846,61 m2 Yüzölçümlü, Arsa Nitelikli Ana Taşınmazda, 2/40 Arsa Paylı, Tam Hisseli, Zemin Kat 13 Nolu Bağımsız Bölümdeki Daire Nitelikli Taşınmazdır.
Ana Gayrimenkul Fiziki Özellikleri: Değerlemeye konu olan taşınmazın bulunduğu bina III/B yapı sınıfında, ayrık nizamda, 3 bodrum, zemin kat ve 2 normal kat ile çatı olmak üzere 6 katlı olarak inşa edilmiştir. Binanın dış cephesi ince üzeri akrilik boyalı, giriş kapısı demir doğrama kapılı, girişi ve merdivenler mermerdir.
Gayrimenkule Ulaşım ve Yol Tarifi: Taşınmaz Sümerler Mahallesi Özel Hatay Hastanesi karşısında ve Şehit Zeyno Güzelkokar Cd. üzerinde yer almaktadır. Taşınmaz ufki olarak Lazkiye Caddesine 150 m, Hatay İl Emniyet Müdürlüğüne 300 m, Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesine 690 m, Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesine 800 m, Hatay Valiliğine 1,7 km ve Çarşı Merkezine 2,5 km mesafededir.Bölge sosyo ekonomik açıdan orta ve üst düzey gelir grubuna hitap eden kentsel yerleşim bölgesi olarak gelişmiştir. Planlı yapılaşmaya sahip olan bölgenin (yol, su, elektrik, kanalizasyon, doğalgaz) altyapısı tamamlanmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/964797/emlak-konut-hatay-defne-ilcesinde-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor