Defne’de 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından Defne’de 3+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: Hatay İli, Defne İlçesi, Çekmece Mahallesinde kain, 1148 ada, 1 parsel sayılı ana taşınmaz 8.438,72m2 mesahalı ve ARSA niteliğindedir. Taşınmaz A Blok 2. Kat 9 nolu bağımsız bölüm, 57/8438 arsa paylı ve DAİRE niteliğindedir. Taşınmaz BORÇLU adına ve TAM hisselidir.
Ana Gayrimenkulün Özellikleri: Söz konusu taşınmazın yer aldığı bina 2 borum kat + zemin kat+14 adet normal kattan ibaret ve betonarme karkas niteliğindedir. Yapı yaklaşık 3 yıllıktır. Asansörlü ve kaloriferlidir. Taşınmazın yer aldığı sitenin kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkında Tebliğe göre 4. Sınıf A Grubu yapılardandır. Dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Bina asansörlü ve doğalgaz kombilidir. Merdivenler mermer kaplamalıdır.
Taşınmazın çevresi muhtelif katta binalar ile yapılaşmış vaziyettedir. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Elektrik, yol, su, telefon vs. tüm altyapı ve Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/972856/emlak-konut-hatay-defnede-3-1-daire-icradan-satiliktir-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor