Defne’de dubleks daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafınadn Defne’de dubleks daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:
TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : Hatay ili, Defne ilçesi, Turunçlu mahallesi, 8 cilt, 711 sayfa, 344 parselde kayıtlı, 240,79 ana taşınmaz yüzölçümlü, 4+çatıarapiyesi kat, 5 nolu bağımsız bölümde bulunan, 49/240 arsa pay/paydalı, Dubleks Daire nitelikli taşınmazın tam hissesi satışa konu olacaktır.
Özellikleri : 
Ana Gayrimenkul Fiziksel Özellikleri: Geometrik olarak dikdörtgen şeklindedir. Söz konusu parsel topografik olarak hafif eğimli bir yapıya sahip olup, yol kotundadır. Bina Zemin+ 4 Kat +Çatıarapiyesi olmak üzere 5 kat şeklindedir. Çatılı, yalıtımlı ve asansörlüdür. Bina merdivenleri ve sahanlıklar mermerdir.
Gayrimenkule Ulaşım ve Yol Tarifi: Hatay İli, Defne İlçesi, Turunçlu Mah. Atatürk 1.Cad. adresindedir. Antakya- Samandağ Yolu Alpet kavşağına 60 mt, Emir Diyalize 150 mt, Uğur Mumcu Bulvarına 450 mt ve İlçe Hükümet Konağına 250 mt, mesafededir. Bölge sosyo ekonomik açıdan orta ve alt gelir düzeyi gurubuna hitap eden yerleşim bölgesindedir. Bölgede teknik altyapı ve belediye hizmetleri tamdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/977947/emlak-konut-hatay-defnede-dubleks-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor