Dubleks müstakil ev icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay icra Dairesi tarafından Antakya’da dubleks müstakil ev icradan satılacak

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN Tapu Kaydı: Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık mahallesi, ebegömeci mevki, 8 cilt, 842 sayfa, 856,00 m2 yüzölçümlü, 619 parselde kayıtlı, tarla nitelikli taşınmazın tam hissesi satışa konu olacaktır.
Özellikleri : Gayrimenkule Ulaşım ve Yol Tarifi: Antakya İlçesi Saraycık Mahallesinde, S. S. Saraykent Yapı Kooperatifi (doktorlar sitesi) içinde, 1. Sokak üzerinde binadır. Karşısında Saraykent Halı Saha bulunmakta, Ufuk Petrol ve Ş. Balcı Caddesine 500 mt, Primall ANM ye 1000 mt ve Çevre yoluna 1000 mt, 75. Yol Bulvarına 1200 mt ve şehir merkezine 3,5 -4 km mesafededir. Bölge sosyo ekonomik açıdan orta ve üstü gelir düzeyi gurubuna hitap eden yerleşim bölgesindedir. Bölgede teknik altyapı ve belediye hizmetleri tamdır.
Ana Gayrimenkul Fiziksel Özellikleri: Geometrik olarak dikdörtgen şeklindedir. Söz konusu parsel topografik olarak düz bir yapıya sahip olup, yol seviyesindedir. Bina projesinde zemin +1. Kat şeklinde dubleks dairedir. Alt katta salon, mutfak, yemek odası, oturma odası ve WC + kiler, üst katta 4 yatak odası, banyo, ebeveyn banyo ve sofa şeklindedir. Toplam inşaat alanı 268 m2 dir. Bina 4B yapı sınıfı olup, 1993 yapımıdır. Isınması kombilidir. Bina mesken olarak kullanılmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/908521/emlak/konut/hatay-antakyada-dubleks-mustakil-ev-icradan-satilacak

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor