Dubleks yazlık icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Siilfke İcra Dairesi tarafından Mersin Silifke’de 170 m2 dubleks yazlık icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İl, Silifke İlçe, 0 Ada, 511 Parsel, OLUKBAŞI Mahalle/Köy, Tekfursazı Mevkii, E Blok 2 nolu Nolu Bağımsız Bölüm Ana taşınmaz tarla niteliğinde olup, üzerinde yazlık site bulunmaktadır. Taşınmaz dubleks mesken niteliğinde olup iç ve dış cephe sıva boyası tamamlanmış, pencere doğramaları pvc den imal edilmiş, taban kaplaması seramik kaplı, iç kapıları ahşap,tavanda asma tavan vardır. Banyo ve tuvaletler seramik kaplı olup taşınmaz yaklaşık 2-6 yaşlarında iyi derecede bakımlı vaziyettedir. Mesken Akdenize yaklaşık olarak 400 mt. mesafede olup batı ve doğu olmak üzere 2 cephelidir. Site içerisinde yüzme havuzu, aqua park,yürüme alanları , çim sahalar, kamelya ve benzeri alanlar bulunmaktadır. brüt kullanım alanı 170 m2 ‘dir. Mimari projeye göre zemin katta salon+mutfak, yatak odası,banyo, antre ve balkondan oluştuğu, 1.katta ise 3 adet yatak odası, 2 adet banyo, soyunma odası ve balkondan oluşmakktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/800304/emlak/konut/mersin-silifkede-170-m%C2%B2-dubleks-yazlik-icradan-satiliktir-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor