Erdemli’de 3+1 daire mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Erdemli (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Erdemli’de 6.609 m2 3+1 daire mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/16 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Satışa konu taşınmaz tapuda, Mersin ili Erdemli ilçesi Koyuncu Mah. Mavininalan Mevkii, 168 ada, 38 parsel sayılı, 6.609,00 m2 yüz ölçümlü tarla niteliğinde kayıtlı taşınmazdır. parsel konum olarak Erdemli İlçe merkezinin 7 km kuş uçuşu kuzeybatısında, Mersin-Antalya asfalt yolunun 4,60 km kuzeyinde, Erdemli-Güzeloluk asfalt yolunun 1,3 km güneyinde yakınında az sayıda konutların olduğu, ve parsele yakın konumda imar ve ihya işlemi yapılarak elde edilen tarım arazilerinde seralar kurulu vaziyette olduğu, çevredeki alanlarda Akdeniz bitki örtüsü olan Makilik ve çalılıkların hakim olduğu, yüzeyde yere yer ana kayaların yüzeyde yer aldığı ve taşınmazlarda imar ve ihyanın yapılmamış olduğu, parselin kadastral yolu mevcut olup, henüz açılmamış olduğu, taşınmaza ulaşımın tarla içi yol ile saylandığı görülmüştür. Tespit günü yapılan incelemede taşınmaz da herhangi bir inşai muhtesatın bulunmadığı, kendiliğinden yetişmiş harnup ve zeytin ağaçları bulunduğu, bu ağaçların ekonomik değerinin bulunmadığı parselin çoğunluğu üzerinde çalılık ve makilikler bulunduğu görülerek tarafımızdan resimlenmiştir.
Adresi : Koyuncu Mah. Mavininalan Mevkii, 168 Ada, 38 Parsel Sayılı Tarla Nitelikli Taşınmazdır. Erdemli / MERSİN

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1065903/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-erdemli-de-6-609-m2-3-1-daire-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor