Erdemli’de 64 m2 1+1 yazlık daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Erdemli İcra Dairesi tarafından Mersin Erdemli’de 64 m2 1+1 yazlık daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/4 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Erdemli İlçe, KIZKALESİ AKDENİZ Mahalle/Köy, mihtanalanı Mevkii, 105 Ada, 4 Parsel, B Blok 2. Kat no:61 Nolu Bağımsız Bölüm Bilirkişi raporuna göre; bağımsız bölümün üzerinde bulunduğu arsa, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında, turizm tesis alanı, günübirlik tesis alanı, yol ve kıyı kenar çizgisinin güney yönünde kalmakta olup, turizm tesis alanı olarak ayrılan alanlar blok yapı nizamlı 5(beş) kata imarlıdır. Günübirlik tesis alan olarak ayrılan alanda yapılaşma yüksekliği Hmaks-3.80’dir. Yol ve kıyı kenar çizgisinin güney yönünde kalan kısımlarının terk edilmesi gerekmektedir. Binaların kultanılış tarzlarına göre yapılan ayrımda söz konusu bu bağımsız bölüm, Konut sınıfına girmektedir. Binaların inşaat nevilerine göre yapılan ayrımda ise; Binaların taşıyıcı sistemleri esas alınmak suretiyle belirlenen inşaat nevi lerine ve yapım tekniğine göre söz konusu yapı, Betonarme karkas bina sınıfına girmektedir. Mevcut kullanım şekli apartman dairesi olan yapıda bulunan söz konusu mesken; site içerisinde bulunmaktadır. Mesken, zemin+2 katlı binanın zemin üzeri 2. katında bulunmaktadır. Konum olarak kuzeydoğu cephelidir. Site konum olarak yazlık siteterin bulunduğu bir yerde ve sosyal çevre bakımından kalabalık bir yerdedir. Denize kenarına yaklaşık 50 metre mesafededir. Çevreye baktığımızda yapılaşmanın tamamlandığı görülmektedir. Binanın yapıldığı dönemdeki malzeme özelliği ve kalitesi ile işçilik çeşitliliğine baktığımda, yaklaşık olarak 20-25 yaşlarındadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1106974/emlak-konut-mersin-erdemlide-64-m2-1-1-yazlik-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor