Hatay Defne’de icradan dubleks icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İcra Dairesi tarafından Hatay Defne’de icradan dubleks daire satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: Hatay İli Defne İlçesi Çekmece Mah. 120 cilt 11834 sayfa 11417 parselde kayıtlı 2844,78m2 yüzölçümlü A blok 4+çatı arapiyesi katı 27 nolu bağımsız bölümdeki 37/2845 arsa paylı tam hisseli dubleks daire nitelikli taşınmazdır.
Özellikleri : Taşınmaz konut olarak inşa edilmiş ve boştur. Dubleks dairedir. Taşınmazın bulunduğu bina parsel üzerindeki 3 bloktan biri olup Antakya Çevre Yoluna cephelidir. Defne Anadolu Lisesine ufki 200 metre, Hatay Adalet Sarayına 1000 metre mesafededir. Taşınmaza, özel araçla ya da Çevre Yolu güzergahında çalışan toplu taşınma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Taşınmazın bulunduğu bölge, gelişmekte olan bir bölge olup, etrafında çokça boş parsel bulunmakla birlikte apartman ve site tarzı gayrimenkuller şeklinde teşekkül göstermiştir. Bölgedeki binalar genel olarak konut ve ofis amaçlı inşa edilmiş, 0-10 yıllık yapılar olup orta ve yüksek gelir grubuna hlitap etmektedir. Taşınmazın bulunduğu bina 3B Yapı Sınıfında, 3 bodrum kat+zemin kat+4 normal kat+ Çatı piyesinden oluşmaktadır. Binada asansör mevcuttur. Merdivenler mermer kaplıdır, korkuluklar alüminyumdur. 

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/776359/emlak/konut/hatay-defnede-icradan-dubleks-daire-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor