Kantin-kafeterya kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Altınözü Devlet Hastanesi’ne ait kantin-kafeterya kiraya verilecektir.

Müdürlüğümüze bağlı Altınözü Devlet Hastanesine ait olan aşağıda belirtilen taşınmazlar, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif  usulü ile 36 Ay süreli kantin/kafeterya olarak kullanılmak üzere kiraya verilecektir.

Bu taşınmazlara ait kiralama ihalesi Odabaşı Mh. SSK Caddesi (Eski SSK Hastanesi) 4. Kat 31001 ANTAKYA/HATAY adresindeki Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Amik Toplantı Salonunda yukarıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

İhale saatinden önce geçici teminat yatırdıklarına dair makbuz veya bankalardan alınacak Geçici Teminat Mektubu verilecektir. Bu ihaleye ait en az 3.600,00 TL   (Üç bin altı yüz Türk lirası) tutarında geçici teminat verilmesi zorunludur.   Teminatın nakit yatırılmak istenilmesi halinde Kurumumuzda vezne bulunmadığından Halk Bankası İban TR86 0001 2009 2290 0044 0000 09 no’lu hesaba yatırmaları ve dekontunu teklif dosyalarında sunmaları gerekmektedir. Geçici Teminat Mektubu verilmesi halinde teminat mektubu süresiz olmalıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1059660/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-altinozu-devlet-hastanesine-ait-kantin-kafeterya-kiraya-verilecek

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor