Kargir ev ve arsası mahkemeden satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 1.(Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Mezitli’de kargir ev ve arsası mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili , Mezitli ilçesi, Kuyuluk mahallesi 61 ada 5 parsel de kayıtlı durumdadır. Taşınmaz kargir Ev ve arsa olarak tapuda kayıtlıdır. Taşınmaz üzerinde tek katlı yığma kargir bir yapı mevcut olup, ev olarak inşaa edilmiştir. Ev 1 oda ,antre, mutfak , banyo Wc. den ibarettir. wc.ye dışırırdan girilmekte olduğu, ayrıca güney cephesinde çeşitli prfilden yapılmış üç tarafı kapalı üzeri oluklu saçla kapatılmış terastır Giriş kapısı demir doğrama , iç kapılarve pencerelerin ahşapolduğu , Dış duvarların yer yer dökültüğü,Zemin kaplama şap, duvar ve tavanlar plastik boyalıdır. Taşınmaz içerisindeayrcaı zeytin,nar ,incir limonve üzüm ağaçlarının bulunduğu,tespit edilmiştir. Binanınalanı 60,00 m2dir. Belediyenin tüm hizmetlerindenfaydalanmaktaolup,ulaşımtoplu taşımaaraçlar ileyapılabildiği , Etrafından 2-3 katlı müstakil binaların yoğunluktadır . Taşınmaz bu haliyle satışa çıkartılmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/902174/emlak/konut/mersin-mezitlide-kargir-ev-ve-arsasi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor