Kit ve kit karşılığı cihaz satın alınacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin Üniversitesi Hastanesi tarafından Kit ve kit karşılığı cihaz satın alınacaktır.

Kit Karşılığı Kan Gazi Cahızı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

250.000 test kit karşılığı kan gazı cihazı için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. İhalenin süresi ve teslim tarihi olarak malzemeler, işe başlama tarihinden itibaren sözleşme süresi boyunca idarenin istediği tarih ve miktarlarda peyderpey teslim edilecektir. Çeşitli sebeplerle ihale sürecinin uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamadığı durumlarad da malzemelerin tamımı 31.12.2022 tarihine kadar teslim edilmiş olacaktır. Bu nedenle sözleşmenin imzalandığı tarihle malzemelerin teslim edilmesi gereken 31.12.2022 tarihi arasında 180 günden az bir süer kalması durumunda sözleşmenin 9.1 nolu maddesi bu iki tarih arasındaki gün sayısı esas alınarak düzenlenecek ve sözleşme imzalanacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/975695/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-kit-ve-kit-karsiligi-cihaz-satin-alinacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor