Mersin’de 154 m2 icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Mersin merkezde 154 metrekare taşınmaz icradan satılık. Ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/11884 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO’LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Mersin İl, Akdeniz İlçe, NUSRATİYE Mahalle/Köy, 10099 Ada, 38 Parsel,Kıymet takdirine konu taşınmaz üzerinde, zemin katı brüt: 154,86m² lik ve 1. Normal katı brüt: 46,00 m² olan betonarme karkas bir bina mevcuttur. Ancak 1.normal katta kullanılan meskenin giriş kapısının önüne kısmen pvc ile kapatılmış kısmen açık, üstü galvanizli sac ile kapatılmış ikamet amaçlı sundurma 26,70m²lik sundurma yapılmıştır. Dolayısıyla davaya konu taşınmaz üzerindeki yapının toplam inşaat alanı 227,56 m².dir. Zemin katta 3 adet işyeri vardır. Zemin katı brüt: 154,86m²olup Zemin kat alanının 3,46 m² kısmı da 1. Kata çıkış merdiveni olarak kullanılmaktadır. Doğu cephedeki ilk işyeri, Baran Market adı altında çalıştırılmakta olup 16,10 m² inşaat alanına sahiptir. Marketin giriş kapısı camlı demir doğrama kapı olup dükkanın dış cephesi demir korkuluk ve demir doğrama çerçeveli camekan ile kaplıdır. Zemin döşemesi seramik ile kaplıdır. Duvarları sıvalı ve boyalıdır.Zemin katta ortada bulunan dükkan Çilek Sağlık Kabini olarak kullanılmakta olup 66,60 m² inşaat alanına sahiptir. Dükkanın giriş kapısı camlı demir doğrama kapı olup dış cephesi demir doğrama çerçeveli camekan ile kaplıdır. Dükkanın içerisinde, bölme duvarı yapılarak odalar oluşturulmuştur. Odaların zemin döşemesi, kısmen seramik ile kısmen de parke ile kaplıdır. İç kapıları pvc doğramadır. Duvarları sıvalı ve boyalıdır.

Zemin katta batı cephede ve köşebaşında bulunan işyeri ise Yenişehir Eczanesi olarak kullanılmakta olup 68,70 m² inşaat alanına sahiptir. İşyerlerinin girişleri kuzey cepheden 6350 sokaktan sağlanmaktadır. Dükkanın zemini seramik ile kaplı olup tavanında asma tavan mevcuttur. Duvarları sıvalı ve boyalıdır. 1.normal katta ise mesken bulunmakta olup giriş kapısının önündeki sundurma ile birlikte toplam inşaat alanı 72,70 m²dir.Meskeningiriş kapısı camlı demir doğrama kapıdır. Pencereler kısmen pvc doğrama, kısmen ahşap kısmen de demir doğramadır. Zemin döşemesi beton kaplamadır.Mesken oldukça bakımsız, eski ve yıpranmış durumdadır. Mutfakta tezgah altı ve üstü dolaplar mevcuttur. 1.kat konut olarak kullanılan bölüme çıkış güney cepheden 6309 sokaktan ulaşılabilmektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1133741/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-akdeniz%5Ede-154-m2-dukkan-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor