Meyve ağaçları olan bahçe icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Samandağ İcra Dairesi tarafından Hatay Samandağ’da için tek katlı bina ve çeşitli meyve ağaçları olan bahçe icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Hatay İli, Samandağ İlçesi, Çanakoluk mahallesi 1164 Parsel Köyiçi Mevkiidir. Dosyamıza ibraz edilen bilirkişi raporuna göre: Satışa konu parsel Geometrik olarak dörtgene yakındır.Söz konusu parsel topografik olarak düz bir yapıya sahip olup, yol kotundadır. Parsel üzerinde tek katlı betonarme bir yapı bulunmaktadır. Bina alanı 219 m2, yaklaşık 30-35 yıllık olup, 3A yapı sınıfındadır. Bina salon, mutfak, 3 oda, WC ve banyodan ibarettir. Yerler seramik, kapı ve pencereler ahşaptır. Çatısız, yalıtımsız ve ısınmasın sobalıdır. Mesken dışında kalan alan üzerinde muhtelif çeşit ve muhtelif yaşlarda meyve ağaçları ile parsel sınırı üzerinde tek sıra halinde dikilmiş nar ağaçları ile zeytin ağaçları mevcuttur. Parselin bir kısmı üzerinde mevsimlik börülce tarımı yapıldığı geri kalan kısmı üzerinde herhangi bir tarımsal faaliyetin yapılmadığı görülmüştür.

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/777324/emlak/tarla-tarim-arazisi-bag-bahce/hatay-samandagda-icinde-tek-katli-bina-ve-cesitli-meyve-agaclari-olan-bahce-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor