Mezitli’de 460 m2 depolu işyeri icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 6.İcra Dairesi tarafından Mezitli’de 460 m2 depolu işyeri icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Mersin İli, Mezitli İlçesi, Mezitli Mah. 584 Ada, 2 Parsel, Bodrum + Zemin 14 Nolu Bağ. Bölüm satışa çıkartılmıştır. Dava konusu 14 bağımsız bölüm numaralı Depolu işyeri taşınmaz ise ana yapının Bodrum + zemin katının kuzey doğu cephesinde yer almakta, kuzeyde 52135 sokağa, doğuda ise Vatan caddesine cepbelidir. Söz konusu İşyeri zemin katta ofis ve Wc, lavabo ve mutfak bölümü bulunan net alanı 246,00 m2 brüt alanı 270,00 m2, zemin kattan iç merdivenle inilen bodrum katta net alanı 173,00 m2 brüt alanı 190,00 m2 olan deposu bulunmaktadır. Toplam işyeri brüt alanı 460,00 m2 dir. ( Daire ve dükkan satışlarında değere esas olan taşınmaz alanı bağımsız bölümün brüt alanıdır.) İşyerinin giriş kapısı doğuda Vatan Caddesine bakmakta olup, alüminyum çerçeveli cam kapıdır. Kuzey cephesi tamamen camekandır. Güney cephesinde bant pencereler mevcut olup PVC doğramadır. İç duvarlar alçı sıva üzerine plastik boyalı, zemini seramik kaplama, tavan ise PVC asma tavan yapılmıştır. Wc/lavabo duvarları tavana kadar seramik kaplıdır. Halen kurumsal bir firmaya ait market olarak kullanılmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/971056/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mersin-mezitlide-460-m2-depolu-is-yeri-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor