Öğretim Üyesi alınacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Tarsus Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğretim üyesi alınacak.

Üniversitemizin  aşağıda belirtilen  birimlerine 657 sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu’nun  48. maddesi,  2547  sayılı  Kanunun 23. maddesi,  Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.
Doktor Öğretim Üyesi başvuruları aşağıdaki tabloda kadro birimi belirtilen ilgili fakülte dekanlıklarına şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. (Posta ile yapılacak başvurularda postadaki gecikmeler nedeniyle son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvurular kabul edilmeyecektir).
Başvuru  formlarına  ve  Tarsus  Üniversitesi  Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma  Ölçütleri  Yönergesi’ne  www.tarsus.edu.tr  adresinden erişilebilir.
Başvuru süresi, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarih itibariyle en az 15 (on beş) gündür. Süresi içinde yapılmayan başvurular ile eksik belgeli yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/911371/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/akademik-personel-alimlari/tarsus-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor