Osmaniye’de 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Osmaniye İcra Dairesi tarafından Osmaniye Merkez’de 100 m2 3+1 daire icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO’LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı ve Özellikleri : Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Cumhuriyet Mah,175 Ada, 88 Parsel,3.kat 12 Bağ. Böl. Nolu , 30/222 arsa paylı Bahçe nitelikli , mesken vasıflı taşınmaz Binanın girişi kuzey yönündedir. Apartman Giriş kapısına göre 3. kattaki soldaki kapı 12 nolu bağımsız bölüm sağdaki kapıdır. Ana taşınmazı 223,02m2 yüzölçümlü Bahçe vasıflı taşınmaz olup parsel üzerinde 1 yapı kütlesi olarak projelendirilerek inşaa edilmiştir. Apartman 40 yaşındadır. Apartmanlaraait herhangi bir sosyal tesisi mevcut değildir. Apartmanın giriş holü zemini, merdiven basamakları ve kat sahanlıkları apartman giriş holü zemini mozaik betonla kaplanmış, merdiven kovası duvarı alçı sıva üzeri plastik boyalı,korkuluklar demir malzemeden imal edilmiş, bina girişi kapısı camlı olup demir malzemeden imal edilmiş, dış cephe sıvalı ve boyalıdır. 12 nolu bağımsız bölüm 3 adet oda, salon, 2 adet balkon, mutfak, banyo, wc, ve giriş holübulunan taşınmaztoplam olarak 100,00 m² alanlıdır. Taşınmaz kapısı kapalı ve içerde kimse olmadığından iç mekan özelliklerine bakılamamış olup dışarıdan gözlemlerimize göre rapor tanzim edilmiştir. Giriş kapısı çelik, demir dışkapılı pencereleri pvc mamul çift ısıcamlı olupısınması soba ile sağlanmaktadır. Taşınmaz Osmaniye Şehir Merkezine 700 m, Osmaniye Valiliğine 2000 m, Osmaniye Belediyesi Hizmet Binasına 700 m,Yediocak İlkokuluna 170 m, Osmaniye Büyük Ulu Camisine 230 m, 13 nolu Aile Sağlığı Merkezine 70 m yatay uzaklıkta, her türlü ulaşım, alışveriş, eğitim, gibi ve toplu ulaşım imkânlarına sahip olduğu gözlemlenmiştir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1054912/emlak-konut-osmaniye-merkezde-100-m2-3-1-daire-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor