Reyhanlı’da arsa mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Reyhanlı (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Hatay Reyhanlı’da üzerinde tek katlı bina bulunan arsa mahkemeden satılık.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Hatay İl, Reyhanlı İlçe, BAYIR Mahalle/Köy, 4371 Parsel, Taşınmaz 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kapsamında ayrık nizam 5 kat yapılaşma şartlarına sahit olup, konut alanında yer almaktadır. 251 m² yüz ölçümüne sahip arsa vasfındadır, taşınmaz Fevzi Tecirli Caddesine cepheli tek katlı betonarme bir bina olup, bina 160 m² alanlıdır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1060313/emlak-arsa-hatay-reyhanlida-uzerinde-tek-katli-bina-bulunan-arsa-mahkemeden-satilik

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor