Rotary Rofife Kısa Film Festivali gerçekleştirildi

(HABER MERKEZİ)- Rotary kulüpleri tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Uluslararası Rofife Kısa Film Festivali Adana’da gerçekleştirildi.

Bu yı 13.’sü yapılan ve Adana Double Tree by Hilton Oteli’nde geniş katılımlı bir törenle sinamaseverleri buluşturan etkinlikler nefes kesiciydi.

ALMAN KONUKLAR DA VARDI

Rofife Festivali’nin Uluslararası ortağının Almanya Olması nedeniyle Almanya Büyükelçisi Jurgen Schultz ve zarif eşi de gala gecesinde hazır bulundu. Uluslararası Rotary 2430 bölge Guvernörü Serhan Antalyalı Büyükelçi Jurgen Schultz’a teşekkürlerini sundu.

AKDOĞAN, “SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIZ”

Adana Güney Rotary Kulübü Başkanı Dr Fatma Akdoğan, Rotaryler olarak her zaman birçok etkinliklerinin yanı sıra sanatın ve sanatçının yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Festivalde 4 ana dalda ödüller verdik. Ayrıca Deneysel, Kurgusal, Belgesel ve Animasyon dallarında genç yönetmenlere ödüllerini sunduk.” dedi.

ALGAN VE SAMANCILAR’A ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

Rofife Adana’dan 3 Rotary kulüp tarafından atölye çalışması ve seçici halk jürisi kurularak gerçekleştirilen ödül töreninde, Ayla Algan ve Menderes Samancılara Onur Ödülü verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor