Sarıl İstasyonu DLH pompalarının elektrik yapısının hazırlanma işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Boru Hatları ile Perol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü tarafından Sarıl İstasyonu DLH pompalarının elektrik yapısının hazırlanması işi yaptırılacaktır.

Sarıl İstasyonu DLH Pompalarının Elektrik Altyapısının Hazırlanması işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Sarıl İstasyonunda kurulu bulunan ve her biri 800kW 6,3kV elektrik motoru için elektrik besleme tesisatı ve ilgili ekipmanların temin edilmesi, montajı ve devreye alınması işini kapsar. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/963634/ihale-duyurulari-yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri-saril-istasyonu-dlh-pompalarinin-elektrik-altyapisinin-hazirlanmasi-isi-yaptirilacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor