Silifke’de 1.119 m2 aras ve üzerindeki kargir ev mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Silifke (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Silifke’de 1.119 m2 arsa ve üzerindeki kargir ev mahkemeden satılıktır.

Ortaklığın Giderilmesi davası sonucu satılmasına karar verilen ve Mahkeme kararı ile kıymet takdiri güncellenenaşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/7 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili, Silifke İlçesi, Mukaddem Mahallesi 70 ada 21 parsel sayılı taşınmaz tapuda avlulu kargir ev vasfında kayıtlı, 1.119,00 m2. miktarlı, Mukaddem Mahallesi Adnan Kahveci sokak üzerinde ve bu sokağa cepheli, Silifke-Konya yoluna tahminen kuşuçuşu 350-400 metre mesafede, İnönü caddesine 125-150 metre mesafede, Silifke Belediye Binasına 200-250 metre mesafede, içerisinde 152,50 m2. oturumunda bitişik olarak yapılmış i adet ayrı ayrı mesken olarak kullanılan tek katlı bina ile 12 m2 oturumunda kümes bulunan, mesken olarak kullanılan yapıların iç bölümlerinin sıva ve boyalarının yapılmış olduğu, pen doğrama ve dış cephelerinin korkuluklu olarak yapıldığı, 30-35 yıllık binanın bulunduğu, bu binanın %45 oranında yıpranmalarının olduğu, 12 m2.lik kümesin ise eğreti olarak değişik malzemelerden yapıldığı ve %50 yıpranmasının bulunduğu, taşınmaz içerisinde değişik cins ve yaşlarda 50 civarında meyve ağaçlarının olduğu, yol, su, elektrik ve alt yapı gibi imkanları bulunduğu, taşınmazın fen bilirkişisi raporuna göre bir kısmının yola isabet ettiği, kalan miktarın 1096 m2. Kaldığı bir taşınmaz olup TAŞINMAZIN SATIŞI ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAKTIR.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1141716/emlak-arsa-mersin-silifkede-1-119-m2-arsa-ve-uzerindeki-kargir-ev-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor