Silifke’de 12.654 m2 tarla icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Silifke İcra Dairesi tarafınadn Mersin Silifke’de üzerinde tarımsal ürün işleme tesisi bulunan 12.654 m2 tarla icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İl, Silifke İlçe, 0 Ada, 905 Parsel, ESENBEL Mahalle/Köy, Doğancı Mevkii, Taşınmaz tarla vasfiyla kayıtlı olup içerisinde, ekili dikili tarımsal bir ürün bulunmamakta olup tarımsal ürün işleme tesisi de bulunmaktadır. Ürün işleme tesisi çevresi dolgu yapılarak beton zemin bulunmaktadır.Taşınmazın güneyinde sera tesisi olduğu, batısında narenciye bahçe tesisi olduğu, doğusunda çilek tarlası olduğu, kuzeyinde de tesise giriş yolu ve seralar olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın çevresindeki tarlaların birinci sınıf sulu tarım arazisi olduğu görülmüştür.Taşınmaz üzerinde 1.250,00m2 ebatlarında soğuk hava deposu bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde 1.735,00 m2 yüzölçümüne sahip ürün işletme tesisi bulunmaktadır. Bu tesisler İnşai olarak öngermeli kirişler kullanılarak inşa edilmiştir. Hazır beton elamanları kullanılarak imal edilen yapıların yanları ve tavanları paneller ile kapatılmıştır. Taşınmaz üzerindeki ürün işletme binası çevresi de petek çelik kirişler ile imal edilmiş sundurma bölümü bulunmaktadır. Sundurma bölümü 2.375,00m2 yüzölçümüne sahiptir. Taşınmaz üzerinde 2 katlı büro ve hizmet binası bulunmaktadır. İdari binanın taban alanı 176,00 m2 dir.Taşınmazın kuzey kısmında 3.035,00m2 lik beton zemin bölümü bulunmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/961343/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-mersin-silifkede-uzerinde-tarimsal-urun-isleme-tesisi-bulunan-12-654-m2-tarla-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor