ŞİMŞEK KUPAYA VEDA ETTİ: 3-5

Adana Demirspor, mutlak tur atlamak için gittiği Aytemiz Alanyaspor karşısında iyi futbol oynmasına rağmen maçın normal süreleri 1-1 sona erdi. Penaltı atışları sonucunda ev sahibi ekip 5 penaltının dördünü gole çevirirken, Adana Demirspor 4 penaltının 2’sini gole çevirdi. Bu sonuçla Mavi-Lacivertliler kupaya veda etmiş oldu.

Ziraat Türkiye Kupası karşı karşıya gelen Aytemiz Alanyaspor-Adana Demirspor maçı uzatmalara gitti. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Alanyaspor’un golünü 28.dakikada Wilson Eduardo atarken, Adana Demirspor’un golünü ise Erhun Öztümer kaydetti.  Bu iki gol ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıya her iki takımda gol için herşeylerini ortaya koymalarına rağmen istedikleri golü bir türlü bulamayınca karşılaşmada ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Uzatma dakikalarında daha atak gözüken taraf ise ev sahibi ekip Aytemiz Alanyaspor’du. Adana Demirspor ise kontraataklarla gol aradı. Bu yarıda Aytemiz Alanyaspor’un bir şutu direkten döndü. Uzatma bölümünün 106.dakikasında Aytemiz Alanyaspor penaltı kazandı. Penaltıyı Efkan’ın vuruşunu Vedat önleyerek gole izin vermedi ve uzatmaların ilk yarının son pozisyonu oldu.Adana Demirspor 112.dakikada mutlak bir golden oldu. Uzatmaların ikinci yarısında da gol olmayınca karşılaşmada 1-1 sona ererek penaltı atışlarına gitti.

Alanyaspor’dan Wilson Eduardo, Candelas, Emrah Akbaba ve Noavis penaltıyı gole çevirirken, Milinoviç penaltıyı kaçırdı. Adana Demirspor’da ise Assombalonga ile Gökhan İnler penaltıyı gole çevirdi. Semih Güler ve Vargas penaltıyı kaçırdılar. Kupaya veda eden Adana Demirspor, Pazartesi günü kendi sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek.  (HABER: ALİ AKILLI)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor