Sodyum hipoklorit satın alınacak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından sodyum hipoklorit satın alınacaktır.

Sodyum, Hipoklorit Mal Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektorink ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

500.000 kg. Sodyum Hipoklorit Mal Alımı için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnaemden ulaşılabilir.

İhalenin yapılacağı yer ve teslim edilecek yer ise ASKİ Güney Şantiye İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Su Üretim Şube Müdürlüğü ve Ceyhan İlçesi Tatarlı İçme Suyu Tesisi’ndeki depolama alanına teslim edilecektir.

İhalenin süresi ve teslim tarihi ise, Sözleşme imzalanmasına müteakip 30 gün içinde 25.000 kg. Sodyum Hipoklorit ASKİ Güney Şantiye İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Su Üretim Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecektir. Geriye kalan ürünler birinci sevkiyattan sonra aylık ortalama; -27.000 kg. ASKİ Güney Şantiye İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Su Üretim Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecektir. -16.000 kg.Ceyhan İlçesi Tatarlı İçme Suyu Tesisi’ndeki depolama alanına teslim edilecektir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1060566/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-sodyum-hipoklorit-satin-aliancaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor