Taşınmazlar ihaleyle kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Silifke Belediye Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Silifke Belediye Başkanlığı’na ait 20 adet taşınmaz ihale ile kiraya verilecektir.

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda niteliği, adresleri, ihale tarih ve saati ile muhammen bedeli belirtilen 20(Yirmi ) adet taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif (arttırma) usulü ihale ile kiraya verilecektir.
İhale Saray mahallesi İnönü Bulvarı No:1 adresinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da yapılacaktır.
İhale Şartnamesi Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 100.00 TL karşılığında temin edilebilir.
İhaleye katılacaklar için geçici teminat(limit içi süresiz banka mektubu ya da nakit), tahmin edilen yıllık kira bedelinin (muhammen bedelin) %3’ü olup; geçici teminat mektubunun ya da geçici teminat bedelinin Belediyemiz tahsilat veznelerine peşinen nakit olarak yatırıldığını gösteren makbuzların en geç 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 12.00’a kadar idarece istenen diğer belgelerle birlikte Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1059495/emlak-is-yeri-ve-ticari-isletme-mulkiyeti-silifke-belediye-baskanligina-ait-20-adet-tasinmaz-ihale-ile-kiraya-verilecektir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor