Toroslar’da 147 m2 kargir ev mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 1.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Toroslar’da 147 m2 kargir ev ve arsası mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/38 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışı istenen taşınmaz tapunun Mersin ili, Toroslar ilçesi, Yalınayak mahallesi 3522 sokakNo:45 parselde kayıtlı kargir ev ve arsa vasfında taşınmazdır. Taşınmaz üzerinde yıkılmaya müsait ve yıkılmak üzere olan Z+1 katlı betonarme bina bulunmaktadır .zemin katında iki adet işyeri kuzey kısmında1 katlı depo ve üst katta mesken bulunmaktadır. Yapının özellikle sokağa bakan cephesi zemin kat darabalı dükkanlar ve üst tarafı çıkma olarak yola bakan cephesi çelik direklerin ayakta tutmakta olduğu, beton kısımlarının ve tabliye demirlerinin açıkta bulunduğu, binanın bir çok kısmında çatlaklar olduğu, betonların yer yer dökülmüş olduğu, taşıyı demir donatılarının açıkta ve aşırı paslanmış olduğu , binanın yıkılma tehlikesi yaşadığı, binanın yaklaşık 40 yıllık olduğu, çok riskli bir halde olduğu bu nedenle binanın ve bitişiğindeki tek katlı deponun sadece enkaz değerinin olacağı,. bu değerinin taşınmazın tasarrufu esnasında sadece yıkım bedelinin karşılığı olacağından binada herhangi bir değer hesaplaması yapılmamış ve boş arsa vasfıyla satışa çıkartılmıştır. Taşınmaz Her ne kadar tapuda Toroslar Tapu Kütüğüne kayıtıl ise de hizmet bakımından Akdeniz Belediyesi Hizmet alanına girdiği anlaşılmıştır. Alt Yapı hizmetlerinin tam olduğu, mahalle içerisinde bulunduğu, toplu taşıma araçları ile gidile bilindiği gözlemlenmiştir. Taşınmaz bu haliyle satışa çıkartılmıştır. İlan olunur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1064205/emlak-konut-mersin-toroslarda-147-m2-kargir-ev-ve-arsasi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor