Toroslar’da 154 m2 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 3.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 154 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/12983 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
SATILMASINA KARAR VERİLEN TAŞINMAZIN CİNSİ, MAHİYETİ, BULUNDUĞU YER, MUHAMMEN KIYMETİ VE ÖNEMLİ VASIFLARI:
1 NO’LU TAŞINMAZIN ;
Özellikleri : Mersin İl, Toroslar İlçe, OSMANİYE Mahalle/Köy, KABRİSTAN CİVARI Mevkii, 1308 Ada, 2 Parsel, 10.kat 21 nolu bağımsız bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz Portakal Mahallesi, 80049 Sokak, No:22, A – Blok, Kat:l0, D.No21 TOROSLAR/MERSİN adresindedir.Taşınmaz Toroslar Belediyesi Portakal Mahallesi sınırları içerisinde, Akbelen Bulvarı ile H.Okan Merzeci Bulvarının kesiştiği kavşağın (mezarlık kavşağının) ortalama 600m kuzeybatısında, 80049 Sokağa doğusu (site girişi) cepheli, üç tarafı yol, kuzeyi komşu parsel ile sınırlı, parsel üzerinde natamam inşaat halindeki ihata duvarı, çevre düzenlemesi/peyzajı, otopark alanı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı inşaatı bitim seviyesine gelmiş olan, jeneratörlü 2 Bloktan ibaret sitenin doğusundaki A Blokta yer almaktadır. Taşınmazın bulunduğu site 3 blokta toplam 59 adet daire/mesken, 3 adet iş yeri olmak üzere toplam 62 adet bağımsız bölümü, ortak kapalı ve açık alanları kapsamaktadır.Taşınmaz 4.Sınıf A yapı grubunda, B.Arme karkas türde, çift asansörlü, Zemin kat dahil 15 katlı olarak inşa edilmiş, Zemin katı 2 mesken ve 1 ad. işyeri, 14 ad. normal katı 2’şer meskenli A Blok’ta yer almaktadır.Taşınmazların bulunduğu A Blok’un üstü gezilebilen dam teras, dış cephesi akrilik dış cephe boyası ile boyalı, bina giriş kapısı fotoselli kalın camlı alüminyum doğrama, girişte yer yer dekoratif malzeme kaplı duvarları ve tavanları alçılı plastik boya ile boyalı, giriş ve merdiven mahallinde zemini granit seramik, alüminyum korkuluklu merdiven basamakları mermer kaplı, duvarlar ve tavanlar alçı sıvalı ve plastik boya ile boyalıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1059537/emlak-konut-mersin-tororslarda-154-m2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor