Toroslar’da 16.120 m2 tarla mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 1.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Toroslar’da 16.120 m2 tarla mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri :Satışı istenen taşınmaz Tapunun Mersin ili, Toroslar ilçesi,Kavaklıpınar mahallesi, Gökgedik mevkii 175 ada11 parsel sayılıŞeftali Bahçesi cinsindetaşınmazdır. Taşınmaz içerisinde5-6 yaşları arasındayaklaşık 1520 adat Nektarin ağacı bulunmaktadır. Sulama işlemi taşınmazın güneyinde bulunan Su Havuzundan cazibeyleyapılmaktadır.Ağaçlarınkültürel bakımve zirai mücadelesinin yeterince yapıldığıanlaşılmıştır.Taşınmazın toprak yapısı Akdeniz Bölgesine özgükırmızı ( terra-rosa) toprak yapısınasahip killi-tınlı kısmen de kumlu -kiraçli bir yapıdaolduğu , organik maddece zengin olduğu,taşınmazın ortalama % 15-20 eğimli olduğu, orta derinliktedir. Taşınmaz etrafında yoğun olarak şeftali, nektarin, kiraz vb.bahçeler mevcuttur. Taşınmaziçerisindeki muhdesatların toplam bedeli 456.000,00TL. olduğu tespit edilmiştir. Taşınmaz bu haliyle satışa çıkartılmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1105877/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-mersin-toroslarda-16-120-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor