Toroslar’da 170 m2 arsa ve kargir ev icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 8.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 170 m2 arsa ve üzerindeki kargir ev icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/7697 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri :Mersin İli, Toroslar İlçesi, Dalakdere Mahallesi, 376 Parselde kayıtlı, 170 m2 yüzölçümlü, kargir ev ve arsa nitelikli taşınmaz satışa çıkartılmıştır. Kıymet takdirine konu taşınmaz köy yerleşik alanı içinde yer almakta olup, etrafında tek katlı veya iki katlı bahçeli müstakil evler bulunmaktadır. Taşınmaz Mersin-Gözne yolunun kuş uçuşu 165 metre doğusunda konumlanmıştır. Kıymet takdirine konu taşınmaz şekil olarak dikdörtgene yakın formda olup, kuzey-güney yönünde eğimli bir arazi yapısına sahiptir. Kuzey cephesinden kadastro yolu geçen taşınmazın diğer cepheleri komşu parseller ile çevrelenmiş vaziyettedir. Taşınmaz üzerinde zemin katı 2 oda, antre, mutfak, banyo+wc ve üst katı 2 oda, teras (üst kattaki teras kısmı komşu parsele taşkın vaziyettedir.), mutfak, banyo+wc bölümlerinden oluşan zemin oturumu 50,00m2, toplam inşaat alanı 100,00m2 olarak ölçülen ve her katı ayrı mesken olarak kullanılan 2 katlı yapı bulunmaktadır. Yap Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu yapı sınıf ve gruplarından III. sınıf A Grubu yapılar içinde yer almaktadır. Yapıda yıpranma ve eksik imalat %40 olarak tespit edilmiştir. Katların giriş kapıları demir kapı, iç kaplar ahşap kapı, banyo+wc kapıları ile pencereler PVC, zeminler kısmen seramik, kısmen ahşap, kısmense döşemesiz betondur. Duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Alt-üst mutfak dolapları mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1103573/emlak-konut-mersin-toroslarda-170-m2-arsa-ve-uzerindeki-kargir-ev-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor