Toroslar’da 240 m2 arsa icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 3.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 240 m2 arsa icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/10575 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Toroslar İlçe, SADİYE Mahalle/Köy, 209 Ada, 4 Parsel, arsa nitelikli taşınmaz satışa çıkartılmıştır. Nolu Bağımsız Bölüm Kıymet takdirine konu taşınmaz, konum olarak Sadiye Mahalle merkezindedir. Taşınmaz D-400 karayolunun kuş uçuşu 35 km kuzeyinde, Adana- Mersin Otoyoluna kuş uçuşu 30 km mesafede bulunmaktadır. Taşınmazın çevresinde tek katlı, 2 katlı, 3 katlı konut tarzı bahçe içi evler bulunmaktadır. Toroslar Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile yapılan şifahi görüşmede Sadiye Mahallesi 209 ada 4 nolu parselin 1/1000 ölçekli uygulama imar planının bulunmadığı kadastro parseli olduğu ancak alan köy yerleşik (meskun) alan sınırları içerisinde bulunmaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmaz tapu kaydında arsa vasfındadır. Taşınmazın zemini güney yönden kuzey istikamette eğimli ve dörtgen şeklindedir. Taşınmaz üzerinde herhangi bir zirai ve inşai muhdesat bulunmamaktadır. Taşınmazın kuşuçuşu yaklaşık 4,5 km güneybatısında Değnek Mahallesi, yaklaşık 6,00 km doğusunda Alanyalı Mahallesi, yaklaşık 6,00 km güneydoğusunda Horozlu Mahallesi bulunmaktadır. Taşınmaza ulaşım özel araç ile sağlanmaktadır. Taşınmaza yürüme mesafesinde toplu taşıma aracı geçmektedir. Tespit konusu taşınmazın zemin değerinin; taşınmazın imar durumu (kadastral parsel), çevreden edindiğimiz bilgiler, mülk sahibi fiyat araştırması, emlakçı fiyat araştırması, belediye emlak beyan değeri, piyasa rayiç değeri ve bilirkişi heyeti olarak kendi gözlemlerimizde dikkate alındığında,m² birim değerinin üzerindeki muhtesatlarla birlikte keşif tarihi itibari ile 200,00-TL/m² olduğu belirlenmiş olup; Taşınmazın Değeri = 240,26 m²x 200,00 TL/m² = 48.052,00 TL olduğu kanaatine varılmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1102464/emlak-arsa-mersin-toroslarda-240-m2-arsa-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor