Toroslar’da 98 m2 2+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 2.İcra Dairesi tarafından Mersin Toroslar’da 98 m2 2+1 daire hissesi icradan satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/5197 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Mersin İli, Toroslar İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 468 Ada, 64 no.lu parselde, 303,17 m² yüzölçümlü, 9504/76032 Arsa Paylı, ARSA nitelikli ana taşınmaz üzerinde kurulu kat irtifakına göre 2. Kat, 5 nolu Bağımsız Bölüm MESKEN nitelikli taşınmazın 891/9504 hissesi. Konu parsel üzerinde III sınıf B yapı grubunda, betonarme karkas tarzında Zemin+3 Normal Katlı, (Apartmanın yapımına 08.05.1975 tarih ve 108/1975 nolu Yapı Ruhsatı ile başlandığı bilgisi verilmiştir) inşa edilmiş bulunmaktadır. Binanın zemin ve normal katlarında her birinde 2’şer mesken bağısız bölüm bulunmaktadır. Bloğun giriş kapısı demir doğrama, giriş sahanlığı yer döşemeleri dökme mozaik döşeme, duvar hacimleri sonraki katlarda duvarlar kara sıva üzeri plastik boya bulunmaktadır. Normal kat sahanlıkları yer döşemeleri ile merdiven basamakları dökme mozaik döşeme, merdiven korkulukları demir doğramadır. Binada asansör ve doğalgaz tesisatı bulunmamaktadır. Bina 45 yaşlarında ve genel olarak bakımsız ve tadilat gerektirmektedir. Satışa konu taşınmaz 2. Kat, 5 Nolu (Kapı üzerinde 6 yazmakta) bağımsız bölüm MESKEN Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (webtapu) sisteminde kayıtlı taranmış kat irtifakına esas onaylı mimari projesinde ve yerinde merdiven çıkışına göre sol tarafta konumlu, doğu-batı cephelere sahiptir. Taşınmaz 2 oda, salon, mutfak, banyo, wc, antre, hol ve balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1133070/emlak-konut-mersin-toroslarda-98-m2-2-1-daire-hissesi-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor