Yenişehir’de 105 m2 3+1 daire icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 7.İcra Dairesi tarafından Mersin Yenişehir’de 105 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/6128 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
Mersin İli, Yenişehir İlçesi, ÇİFTLİK Mahallesi, 114 Ada, 1 Parsel, C Blok 1. kat 6 nolu bağ. bölüm mesken satışa çıkartılmıştır. Taşınmaz Mersin Kent Merkezinin Cumhuriyet Meydanı Tören Alanının 7,4 km. batısında, kentin ana ulaşım arterlerinden H.Okan Merzeci Bulvarı ile 34.Caddenin kesiştiği kavşağın 400m doğusunda, Akkent Mahallesi sınırları içerisinde, kuzeyi H.Okan Merzeci Bulvarına, doğusu 5.Caddeye, batısı kısmen 2318 Sokağa, güneyi ve batısı kısmen 2321 Sokağa cepheli, dört tarafı da yollarla çevrili, L,, şeklinde 8.256,00m² yüzölçümlü arsa üzerinde 8 Bloktan ibaret Sitenin kuzey ortasında, 2321 Sokaktan girişi olan, Kat irtifakına esas mimari projesinde C Blokun(yerinde Tuana Ap. olarak isimlendirilmiş) 2.katında (projesinde 1. Kat olarak isimlendirilmiş) güney ve batı cepheli meskendir. Taşınmazın bulunduğu C Blok toplamda 40 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Her katta 4 daire bulunmakta, Bodum1+Bodrum+Zemin+8 kat olmak üzere toplamda 11 kattan oluşmaktadır. Bodrum katının en altındaki kısım sığınak, birinci bodrum katı kuzeyden Hüseyin Okan Merzeci bulvarına cepheli 4 adet dükkân ile bina giriş holü (kuzey cepheden), merdivenler ve kapıcı dairesi olup Zemin kat ve zemin katın üzerinde bulunan 8 katta ise her katta 4 daire olmak üzere konumlandığı anlaşılmaktadır. Değer tespitine konu edilen 6 nolu bağımsız bölüm güney ve batı cepheli, 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkondan ibaret olup, yaklaşık brüt alanı 131,00 m², net alanı ise 105,00 m²dir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1132197/emlak-konut-mersin-yenisehirde-105-m2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor