Yenişehir’de 15.492 m2 tarla mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 2.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Yenişehir’de 15.492 m2 tarla mahkemeden satılıktır (çoklu satış)

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/38 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu Mersin ili, Yenişehir İlçesi, Turunçlu Mahallesi, 119 Ada, 1 Parsel (Eski 857 Parsel) numaralı taşınmazdır. İmar planı bulunmamakta olup köy yerleşik alanı dışındadır. Taşınmaz ortalama dalgalı yapıda %3-5 meyillidir. Orta derin toprak yapısına sahip, taşli, erozyon ve kayalık sorun olmayan, bitki besin elementleri bakımından varsıl olduğu killi tınlı yapıdadır. Ulaşım tarla içi yol ile sağlanmaktadır. Herhangi bir sulama kaynağı yoktur. Uzun zamandır üzerinde tarımsal faaliyette bulunulmadığı, üzerindeki ağaçların verimsiz olduğu görülmüştür. Taşınmaz bu hali ile satılacaktır. Detaylı bilgi satış ilanı ekindeki bilirkişi raporunda mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1142437/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-mersin-yenisehirde-15-492-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor