Yenişehir’de 417 m2 kargir ev ve arsası mahkemeden satılık

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 2.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu tarafından Mersin Yenişehir’de 417 m2 kargir ev ve arsası mahkemeden satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/43 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Uzunkaş Mahallesi, Köyiçi Mevkii, 140 Ada, 74 Parsel (Eski 709 Parsel) numaralı tapuda kargir ev ve arsası niteliğindeki taşınmazdır. Belediyenin ve kamunun hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Toplu taşıma araçlarının geçtiği güzergaha yakın durumdadır. Parsel içerisinde yığma kargir yapı bulunmakta olup zemin kat ve 1. kattan oluşan 55-60 yaş görünümlü zemin katı 90 m2 oturumlu brüt alanı 180 m2 ‘dir. Zemin katı depo ve ahır, 1. katı 3 oda, mutfak, wc ve banyodan oluşur. Taşınmaz bu hali ile satılacaktır. Detaylı bilgi satış ilanı ekindeki bilirkişi raporunda mevcuttur.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1141768/emlak-konut-mersin-yenisehirde-417-m2-kargir-ev-ve-arsasi-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor