1.281 m2 arsa ve üzerindeki 5 mesken mahkemeden satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 2.(Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurulğu tarafından Toroslar’da 1.281 m2 arsa ve üzerindeki 5 adet mesken mahkemeden satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu Mersin ili, Toroslar ilçesi, Arpaçsakalar köyü, 4585 ada, 5 parsel numaralı taşınmazdır. Taşınmaz 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planında kısmen yol, kısmen emsal=1.40 ençok 18 kat yapılaşma koşullu ticaret ve konut alanı olarak işaretli olup 1/5000’lik imar planı doğrultusunda belediyece yapılmış olan 1/1000 ölçekli planın kabul edildiği, plana yapılan itirazların değerlendirilmesinin Mersin Büyükşehir Belediyesine gönderildiği planın onanıp kesinleşmesine kadar imar durum belgesinin verilemeyeceği bildirilmiştir.Taşınmazın kuzeyi ve doğusu komşu parsellerle sınırlıdır. Batısında Çiftçiler Caddesi Güneyinde Ören Caddesine cephelidir. Çevresinde okullar, konutlar ve işyerleri bulunmaktadır. Her türlü belediye hizmetinden yararlanmakta olup toplu taşıma araçlarının güzergahındadır. Taşınmaz üzerinde 5 adet yapı bulunmaktadır. bunlardan 4 tanesi 2 katlı bir tanesi tek katlı olup hepsi mesken olarak kullanılmaktadır. İki katlı yapılardan bir tanesi zemin kat depo üst kat mesken olarak planlanmış olup kaba inşaatı bitmiş ince inşaat işlemleri tamamlanmamış eksik imalat oranı %65 olarak belirlenmiştir. Taşınmazın zemin oturumu evlerin m2’sine göre hesaplanan 430,00 m2’si üzerinden %1, geriye kalan miktar üzerinden %18 olarak hesaplanacaktır. Detaylı bilgi dosyamızda mevcut olur bilgi almak isteyenlerin müracaat etmeleri gerekmektedir. Taşınmaz bu hali ile satılacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/939631/emlak-bina-apartman-mersin-toroslarda-1-281-m%C2%B2-arsa-ve-uzerindeki-5-adet-mesken-mahkemeden-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor