120 m² 3+1 daire icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 2.İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Mersin Akdeniz’de 120 m2 3+1 daire icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Hamidiye Mah. 26 Ada, 47 Parsel, 8. Kat 18 Nolu Bağ. Bölüm satışa çıkartılmıştır. Kıymet takdirine konu yer,9/180 arsa paylı sekizinci kat(18) no.lu bağımsız bölüm MESKEN vasfındadoğu ve batı cephelidir. Konu yer, bina sekizinci katında asansör çıkışına göre sağ kol tarafında kalmaktadır. Meskenin zemininde yapılan incelemede, onaylı mimari proje ile konum ve alan olarak uyumlu olduğu tespit edilmiştir. Meskenin zemininde yapılan incelemede ; salon, 3 oda, mutfak, banyo, wc+lavabo, antre, hol ve 2 adet balkondan oluşmaktadır. Mesken içerisinde mimari projeye aykırı olarak mutfak alanı, yatak odası yapıldığı görülmüştür. Salon ve ebeveyn yatak odası olarak işaretlenen alanın ortak duvarları iptal edilerek tek bütün haline açık mutfak + salon ve oturma odası halinde kullanılmaktadır. Mutfak Amerikan mutfak olarak tabir edilen şeklinde salon açıktır.mesken net :120,00 m2 ve brüt135,00 m2 kullanım alanlıdır. Meskenin girişinde, dış kısımda demir doğrama panjur kapı ve iç kısımda mobilya görünümlü ahşap doğrama kapı mevcuttur.meskenin iç kısımları ahşap doğramadır. Dış doğramaları alüminyum doğramadır. Meskenin zemini seramikkaplanmıştır. Banyo ve wc + lavabo alanlarının zemini ve duvarları seramik kaplıdır. Banyo alanında duşa kabin, mobilyalı lavabo ve klozet bulunmaktadır. mutfak alanında mermer mutfak tezgahı ve mdf gövdeli tezgah altı ve tezgah üstü mutfak dolapları mevcuttur.

Detaylı bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/750003/emlak/konut/mersin-akdenizde-120-m%C2%B2-3-1-daire-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor