35 m2 iş merkezi icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Adana 3.İcra Dairesi tarafından Seyhan’da 35 m2 iş merkezi icradan satılıktır (çoklu satış)

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Seyhan İlçe, 1028 Ada, 16 Parsel, ARSLANDAMI Mahalle/Köy, 87– 7. KAT–A2 BLOK Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz oto galericiler sitesinin 1 km güney doğusunda oto gar ‘ın 360 metre güney batısında M1 Tepe AVM’ye 3 km mesafesindedir. Otoyol bağlantı yolu metro mağazası ve sebze hali yakın çevresindedir.Bu semtin ulaşımı 200 metre güneyindeki mavi bulvar üzerinden sağlanmaktadır. Taşınmaz çevresinde alt yapı açısından yeterli olup tüm belediye hizmetlerden yararlanmaktadır. Taşınmaz ofis yapının 7.Katında 87 numaralı bir daire olarak kuzey cephesinde yer almaktadır. Ofis tek oda mutfak balkon ve WC den oluşmaktadır. Brüt 35 m2’dir. Zemin döşemesi seramik ve parkedir. kapıları panel hazır kapıdır. Giriş kapısı çelik doğramadır.İklimlendrime için klima kullanımaktadır.Doğal gaz binada mevcut olup dairede kullanılmamaktadı. Dairede genel olarak asma tavan yapılıdır. Duvarlar boyalı ve genel duvar kağıdı ile kaplıdır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/914782/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/adana-seyhanda-35-m%C2%B2-is-merkezi-icradan-satiliktir-coklu-satis-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor