7 adet taşınmaz 3 yıllığına ihale ile kiralancak

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Ceyhan Belediye Başkanlığı tarafından Ceyhan Belediyesi’ne ait 7 adet taşınmaz (işyeri, arsa ve tarla) 3 yıllığına ihale ile kiralanacak.

Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazlar Belediyemizin hüküm ve tasarrufu altında olup, 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45. Maddesi uyarınca AÇIK TEKLİF USULÜ artırma sureti ile tarla vasfında olan taşınmaz 1 yıllığına diğer yerler ise 3 (Üç) yıllığına (1.yıl ihale bedeli diğer yıllar ise bir önceki yılın kira bedeli üzerinden 12 aylık ortalamalara göre TÜFE oranında artışı yapılarak belirlenecektir.) her biri ayrı ayrı olmak üzere kiraya verilecektir. 1. yıl kira bedelleri sözleşme anında defaten ve peşin olarak alınacaktır.İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini ve eklerini 25,00-TL karşılığında belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahakkuk Şefliği’nden temin edebilirler veya ücretsiz olarak görebilirler.
İhale Ceyhan Belediyesi Başkanlık Binası (Konakoğlu Mahallesi Mahir Alp Boydak Bulvarı No:58 Ceyhan/ADANA) Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/902740/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/ceyhan-belediyesine-ait-7-adet-tasinmaz-is-yeri-arsa-ve-tarla-3-yilligina-ihale-ile-kiralanacak

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor