Akdeniz’de 1.473 m2 1 katıl yapı, depo ve arsası icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, T.C.Mersin 7.İcra Dairesi tarafından Mersin Akdeniz’de 1.473 m2 1 katlı yapı, depo ve arsası icradan satılıktır.

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2018/1380 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Akdeniz İlçe, IĞDIR Mahalle, köyiçi Mevkii, 118 Ada, 8 Parsel, hefkere niteliğindeki taşınmaz satışa çıkartılmıştır. Kıymet takdirine konu taşınmaz çokgen şeklinde geometrik yapıda olduğu, parselin etrafının açık vaziyette olduğu, parsel üzerinde Zemin+1 normal katlı yapı ile eklenti şeklinde depo bulunduğu, zemin katın 96 m², normal katın 120 m², deponun ise 132 m² olmak üzere toplam brüt 348 m² hacimli olduğu, Zemin+1 normal katlı mesken amaçlı yapının zemin katının 2 oda ve müştemilatı şeklinde olduğu, giriş kapısının demir doğrama olduğu, iç kapıları ile pencerelerinin basit ahşap doğra olduğu, pencere korkuluklarının demir doğrama olduğu, yer döşemelerin beton döşeme olduğu, duvarlarının kara sıva üzeri plastik boyalı olduğu, 1. Normal katının 3 oda ve müştemilatı şeklinde olduğu, giriş kapısının demir doğrama olduğu, iç kapılarının basit ahşap doğra olduğu, pencerelerinin sert pvc doğrama olduğu, yer döşemelerin ahşap doğrama olduğu, duvarlarının kara sıva üzeri plastik boyalı olduğu, mutfak altı ve üstü dolaplarının eski sunta doğrama olduğu, banyo yer ve duvar hacimlerinin seramik döşeme ve kaplama olduğu görülmüştür. Depo yer döşemelerinin beton döşeme olduğu, duvarlarının kısmen taş, kısmen briket olduğu görülmüştür.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1108657/emlak-konut-mersin-akdenizde-1-473-m2-1-katli-yapi-depo-ve-arsasi-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor